Vés al contingut

Romney nomena vice-president el líder favorit del Tea Party

De Viquinotícies
Paul Ryan.


16 d'agost del 2012, Virgínia
“El candidat republicà”, Mitt Romney, va escollir Paul Ryan per acompanyar-lo en la carrera cap a la Casa Blanca. Ryan és un congressista líder del Tea Party que governa l'estat de Wisconsin i va estar molt crític amb la gestió econòmica del govern de Obama. Si Romney guanyés Obama, Ryan es convertiria en vice-president. Ryan defensa sense pudor i sense perdre el somriure l'eliminació de diners dels programes socials per als pobres i la gent gran. Era el favorit del sector més conservador del Tea Party.

És una estrella ascendent del sector més conservador del partit republicà. Romney espera que l'experiència de Ryan en la seva feina al congrès, l'ajudi a guanyar influència a Washington.

Lapsus durant la presentació

El candidat republicà a la Casa Blanca, Mitt Romney, va presentar per error a Paul Ryan com el pròxim president dels Estats Units. “Uniu-vos a mi per donar la benvinguda al pròxim president dels Estats Units, Paul Ryan”, va declarar Romney en la presentació del congressista de Wisconsin.

La dona de Romney, Ann, va avisar-lo de l'error quan va acabar el discurs. Llavors el veritable candidat a la presidència va tornar a pujar a l'escenari per esmenar el seu error. “De tant en tant cometo errors... però no d'aquest tipus. Serà el nou vice-president”, va dir.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail