Plantilla:Registre

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca
Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de Viquinotícies, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil

En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Plantilla:Registre&oldid=11606295, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL. CC BY-SA icon.svg GFDL Logo.svg

[mostra] [modifica] [refresca]Template-info.svg Informació de la plantilla


Descripció[modifica]

Plantilla per a posar en la pàgina de discussió dels usuaris anònims amb la finanitat de convèncer-los per a que es registrin com a usuaris de la Viquipèdia.

ATENCIÓ és important que aquesta plantilla s'utilitzi fent servir la sintaxi {{subst:registre}}. D'aquesta manera les pàgines no es modificaran si aquesta plantilla resulta vandalitzada.

Sintaxi[modifica]

  • {{subst:registre}}~~~~

Vegeu també[modifica]