Vés al contingut

Plantilla:Modificació protegida/ús

De Viquinotícies

Descripció[modifica]

Aquesta plantilla es posa en una pàgina de discussió per sol·licitar fer una modificació de la corresponent pàgina protegida. La plantilla hauria d'estar acompanyada per una descripció clara i específica sobre el canvi a fer, i el consens necessari hauria de ser previ a la sol·licitud.

Poseu-la només en la pàgina de discussió corresponent a la pàgina exacte que s'hagi de modificar. Si no sabeu quina és, podeu fer una sol·licitud a Viquinotícies:Petició als administradors. En cas de visualitzar la font d'una pàgina protegida, hi ha un enllaç d'ajuda per incloure la sol·licitud.

En cas d'una pàgina semiprotegida, qualsevol usuari autoconfirmat por resoldre la sol·licitud. En cas de protecció total, només ho podrà fer un administrador. Tingueu en compte que un administrador no està obligat a fer cap modificació, ni pot decidir com a tal qui té raó. Es limitarà a comprovar que el canvi no sigui controvertit o que tingui prou consens. Si intervé en la discussió com a editor, normalment s'abstindrà a actuar com a administrador.

En qualsevol cas la sol·licitud es pot realitzar sempre en la pàgina Viquinotícies:Petició als administradors.

Ús[modifica]

El procediment general és el següent:

  1. Proposeu un canvi específic en la pàgina de discussió i mireu d'aconseguir un consens. No afegiu encara la plantilla.
  2. Una vegada es pugui comprovar clarament el consens aconseguit i s'hagi arribat a un redactat final detallat, afegiu {{modificació protegida}} en la pàgina de discussió amb una explicació clara i resumida dels motius de forma que la sol·licitud pugui ser atesa per algú sense coneixements del tema.
  3. Un administrador, o un usuari autoconfirmat en cas d'una pàgina semiprotegida, comprovarà quan pugui les sol·licituds pendents a la Categoria:Sol·licituds de modificacions protegides. Una vegada atesa, anul·leu la plantilla posant <nowiki>{{modificació protegida}}</nowiki>.