Vés al contingut

Plantilla:Ús de la plantilla

De Viquinotícies


[mostra] [modifica] [refresca] Informació de la plantilla

Aquesta plantilla, {{Ús de la plantilla}}, permet documentar la informació d'ús de les plantilles.

Per a la majoria de les instruccions sobre com i quan utilitzar aquesta plantilla, vegeu w:Viquipèdia:Documentació de plantilles.

Aquesta plantilla mostra una caixa de color, com la que esteu veient, i carrega el contingut d'una subpàgina /ús. També pot carregar altres continguts segons els paràmetres.

El propòsit és documentar la informació d'ús de les plantilles i altres pàgines que s'usen transcloses. Normalment s'utilitzarà en l'espai de noms de plantilles, però també es pot utilitzar en altres espais de noms que permetin crear subpàgines.

L'ús d'aquesta plantilla permet separar el codi propi de la plantilla del text d'informació. Així les plantilles sensibles o d'alt ús es poden protegir i, alhora, es permet que qualsevol usuari pugui modificar la documentació, categories i enllaços interwiki.

Vegeu també

[modifica]

Enllaços externs

[modifica]
En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Plantilla:%C3%9As_de_la_plantilla/%C3%BAs&oldid=14666896, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.