Vés al contingut

Nova Zelanda entra en semifinals mentre que Sud-àfrica torna a fallar a la Copa del Món de criquet masculí

De Viquinotícies

25 de març del 2011, Bangla Desh
Sud-àfrica marxa de la Copa del Món de criquet masculí del 2011 després de ser derrotada per Nova Zelanda en els quarts de final, jugats a Mirpur, a Bangla Desh. Perseguint l'objectiu de la victòria 222, Sud-àfrica van anar cap als 172 després d'un rendiment de bitlles inspirat en Jacob Oram ai Nathan McCullum.

Als inicis del partit Sud-àfrica va restringir els kiwis per 221 per la pèrdua de 8 taquilles. Després, Jesse Ryder va fer una anotació màxima per NZ amb 83 corregudes mentre que Ross Taylor va anotar-hi 43. Morne Morkel va prendre tres taquilles mentre que els llançadors Steyn i Spinner i Imran Tahir va prendre tres taquilles.

Sud-àfrica es va desplomar de 121 durant tres taquilles i va perdre les últimes set taquilles de 51 corregudes. McCullum, que obrí el llançament per NZ, va prendre tres taquilles mentre que Oram prengué altres quatre taquilles i va provocar un col·lapse.

NZ jugarà ara tant amb Sri Lanka com amb Anglaterra en les semifinals. Índia s'enfrontarà a Pakistan en l'altra semifinal.

Fonts

[modifica]


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail