Vés al contingut

Nicolas Sarkozy : semblaria que vostè fos pedòfil

De Viquinotícies
Nicolas Sarkozy

23 de novembre del 2010, Lisboa
El diari francès Libération ha publicat, aquest vespre, onze minuts d'enregistrament audiovisual “off” de Nicolas Sarkozy. Visiblement irritat per les preguntes dels periodistes sobre l'atemptat terrorista de Karachi amb les possibles retrocomissions, el president s'ha descontrolat.

Nicolas Sarkozy va negar les assercions dels periodistes, titllant-les fantasioses. Després, va anunciar: “Estem en un món boig (…) Ningú no pensa que vaig a organitzar les comissions i les retrocomissions sobre els submarins a Pakistan, és increïble.” Llavors, dirigint la paraula a un periodista, va dir “I vostè, no tinc en contra. Semblaria que vostès fos pedòfil… Qui em va dir? Ho crec íntimament. Vostè pot justificar?” I per continuar més tard, explicant els seus comentaris.

Els periodistes es van prendre malament les seves declaracions. Tres dies més tard van informar de l'incident. Segons Libération, Nicolas Sarkozy hauria fet declaracions amb aquestes paraules dues o tres vegades “Amics pedòfils, fins demà!”

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail