Vés al contingut

Mor el president del Boca Juniors

De Viquinotícies
Un dels projectes de Pompilio era reformar la Bombonera

30 d'octubre del 2008, Buenos Aires, Argentina

Aquest matí, ha mort de manera sorpresiva el president de Boca Juniors, Pedro Pompilio, als 58 anys. Segons fonts del club, la causa de la mort va ser un atur cardíac a la seva casa de Bernal, a la zona sud del Gran Buenos Aires.

Els representants del club i la família van decidir no realitzar la vetlla i van demanar que, en comptes de fer ofrenes florals, es realitzin donacions a Unicef, organització que és un dels seus auspiciants. Assumirà com titular Jorge Amor Ameal, qui fins ara ostetaba el càrrec de vicepresident.

Malgrat la notícia, l'encontre entre Boca i San Lorenzo es jugarà. "La família de Pompilio ens va demanar expressament que Boca Juniors jugui tots els partits que ha de jugar", va declarar el president de l'Associació del Futbol Argentí (AFA), Julio Grondona.

Pompilio va ser el vicepresident del club des de 1995, durant la gestió de Maurici Macri. Va assumir com a titular de l'entitat el desembre de 2007, però va haver d'abandonar temporalment per no haver presentat els avals per a la candidatura. Després de guanyar les eleccions el juny d'aquest any, va tornar a la presidència de Boca, a la qual anava a romandre fins a 2011.

"Ara estic complint part del son de la meva vida, que és ser president de Boca, però ho vull completar amb la reforma de La Bombonera", havia declarat recentment a l'agència de notícies Télam.

"Portava molt bé les regnes del club, amb una linea de conducta extraordinària. Jo era feliç perquè l'era president de Boca", va dir l'expresident del club, Antonio Alegre.

Fonts[modifica]