Microsoft ofereix una versió beta gratuïta de la suite ofimàtica Office 2007

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

24 de maig del 2006

Wikipedia A la Viquipèdia hi ha contingut relatiu o pertanyent a Microsoft Office 2007

Microsoft, la companyia líder mundial de programari presidida per Bill Gates ha posat a disposició del públic una versió beta de la suite ofimàtica Office 2007. Al ser una versió beta pot produir error o fallades als ordinadors que l'instal·lin: és recomenable instal·lar-la només a ordinadors amb els quals no s'hi treballi, a més no inclou assessorament tècnic. L'usuari s'ha de registrar a la pàgina de Microsoft i ja pot descarregar-se la suite ofimàtica o també es pot demanar l'enviament d'un CD amb la suite.

La suite ofimàtica Microsoft Office, amb les seves diferents versions és la suite més emprada avui en dia i és un producte estrella de Microsoft. Bill Gates, s'ha convertit en l'home més ric del món.

Els requisits són aquests: processador a un mínim de 500 MHz, 256 MB de RAM, 2 GB d'espai lliure al disc dur, lector de DVD, monitor amb una resolució mínima de 800x600 (aconsellat 1024x768) i conexió a internet de 128 Kbps o superir (per descarregar i activar el producte). També s'ha de tenir Windows XP SP2 o superior o bé Windows Server 2003 o superior i Internet Explorer 6.0.

Hi ha qui considera que la llençada d'aquesta versió beta per a tot el públic és un intent d'aproximar-se a la comunitat d'usuaris en augment que empra software lliure, com la suite ofimàtica Open Office.

Fonts[modifica]