Vés al contingut

Llançada la versió 2.0 de la suite d'ofimàtica OpenOffice.org

De Viquinotícies

21 d'octubre del 2005
Aquest dijous va ser llançada la versió 2.0 de la suite ofimàtica lliure OpenOffice.org. Així es tanquen tres anys de desenvolupament continu. La nova versió inclou característiques que sobrepassen per molt la versió 1.0, llançada al maig de 2002. La nova versió pot ser descarregada de la pàgina web de Softcatalà.cat o també a la de l'OpenOffice.org gratuïtament.

El paquet informàtic està destinat a ser una alternativa per a la popular suite Microsoft Office, en incloure funcionalitats gairebé idèntiques sense el problema del preu de les llicències. La suite ha estat descarregada en terme mitjà 400.000 vegades per setmana solament del lloc oficial. Com el paquet pot ser redistribuït lliurement (i ve inclòs amb moltes versions de Linux), el nombre de còpies és molt major.

Una de les raons per a la seva gran popularitat és la inclusió de diverses característiques que no es troben en altres suites per a oficina, com la possibilitat d'exportar arxius en format PDF i la compatibilitat amb els sistemes operatius Windows, Linux i Mac US X.

Vegeu també

[modifica]

Enllaç extern

[modifica]
  • OpenOffice.org - descàrregues i informació sobre OpenOffice.org (en català)

Fonts

[modifica]