Vés al contingut

La xarxa social Twitter anuncia novetats

De Viquinotícies

2 d'agost del 2015
A partir del mes de juliol, Twitter presentarà una sèrie de modificacions, pel que fa a l'ús que se li dóna.

Twitter es renovarà en alguns aspectes. En primer lloc, el màxim de caràcters que estan permesos per als missatges directes ja no serà el mateix: es parla que es podran enviar més de 140, els que tradicionalment ha tingut. També es possibilitarà el poder enviar missatges a persones que no estiguin vinculades al compte de Twitter de cadascun; és a dir, no hi haurà cap necessitat que el destinatari del missatge sigui seguidor d'aquest emissor.

D'altra banda, la xarxa social busca innovacions. Serà possible, mitjançant una eina anomenada Project Lightning (projecte raig), fer el seguiment de diferents esdeveniments en comptes en lloc de seguir determinats usuaris, segons cada cas particular. A causa d'aquest nou model, hi haurà persones de la companyia que s'encarregaran de seguir les tendències i els diferents continguts temàtics per ressaltar així els fets de major importància. D'aquesta manera, els usuaris tindran diversitat de fonts en un sol lloc.

En el cas dels telèfons mòbils, l'aplicació de Twitter mostrarà els esdeveniments programats i les notícies d'últim moment. Aquest nou canvi pot utilitzar-se sense la necessitat de ser un usuari actiu de la xarxa social. Els desenvolupadors de l'idea van anunciar la novetat al seu lloc, Buzzfeed.com, el dijous dia 18.

Fonts

[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article