Vés al contingut

La policia xinesa desmantella un tràfic de nens

De Viquinotícies
Província de Fujian

8 de desembre del 2011, Xina
La policia xinesa va desmantellar dues xarxes de tràfic de nens que treballaven en deu regions i províncies. Va arrestar 608 sospitosos i va alliberar 178 nens segrestats. El Ministeri de la Seguretat Pública va confirmar ahir aquesta informació. Segons els autoritats xineses, el tràfic de persones és un problema important al país.

Els 178 nens rescatats es troben sota custòdia policíaca. El Ministeri dels Afers Civils s'encarregarà de l'allotjament dels nens als llars amb l'acord de les autoritats xineses.

Des del mes de maig, els policies investigaven sobre aquest tràfic a la regió de Sichuan al sud-oest del país. L'operació va acabar-se amb èxit i va ser revelat ahir.

Un dels actors principals del tràfic capturats en aquesta operació és Lianchao Cai. És acusat d'haver venut 26 nens. Mentrestant, la policia de la província de Fujian, al sud-est de la Xina, va descobrir, el mes d'agost passat, la venda de nens a una xarxa criminal encapçalada per Chen Xiumei i també per un grup dirigit per ell.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail