Vés al contingut

La policia de Tailàndia arresta Fredrik Neij, cofundador de Pirate Bay

De Viquinotícies


Bandera de Tailàndia
Bandera de Tailàndia
Altres històries sobre Tailàndia


Localització de Tailàndia

Un mapa mostrant la localització de Tailàndia


Per escriure, editar, començar o visualitzar altres articles sobre Tailàndia, vegeu el portal de Tailàndia
[[{{{enllaç}}}|...]]
[[Image:{{{imatge}}}|{{{amplària}}}|{{{enllaç}}}]]
Fredrik Neij vivia a Laos amb la seva dona i fills
xm7/The Pirate Bay Trial Images

6 de novembre del 2014, Tailàndia
Nong Khai, Tailàndia - El suec Fredrik Neij, un dels fundadors del lloc de descàrregues The Pirate Bay, va ser arrestat per ordre de l'Interpol a la frontera entre Laos i Tailàndia. Neij vivia a Laos amb la seva dona, nativa d'aquest país, i els seus fills.

En diverses ocasions, Neij havia creuat la frontera amb la seva família per obtenir millors serveis de salut que els que hi ha al seu país de residència, però ahir, a la frontera a Nong Khai (una ciutat al nord-est de Tailàndia) la policia el va arrestar atès que va intentar creuar sense passaport, el qual havia estat revocat el 2012.

Aquest matí, la policia d'immigració de Nong Khai va donar una conferència de premsa per anunciar l'arrest de Neij, mostrant-li als mitjans envoltat de diversos oficials. En la conferència, les autoritats van indicar que els fundadors de The Pirate Bay han causat danys a les indústries d'entreteniment per cedir un mitjà per compartir gratuïtament obres amb tots els drets d'autor reservats. Alguns oficials, en alguns casos somrients, van posar per a les càmeres al costat de Neij.

Diverses companyies de cinema nord-americanes havien contractat una firma legal per rastrejar a Neij. Neij ara es troba detingut a l'oficina d'immigració a Bangkok on s'espera que sigui deportat a Suècia.

En resposta a l'arrest, al lloc web de The Pirate Bay es va publicar un vídeo en què un professor en lleis ensenya per què un mai ha d'accedir a ser entrevistat per la policia.

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail

Fonts

[modifica]


Enllaços externs

[modifica]