Vés al contingut

La caiguda del sostre d'una pista de patinatge mata a 14 persones a Alemanya

De Viquinotícies

4 de gener del 2006
Les fortes nevades van ocasionar la caiguda del sostre de la pista de patinatge de la població de Bad Reichenhall, Baviera, al sud d'Alemanya. El fet va causar la mort d'almenys 14 persones, els cadàvers de les quals van ser rescatats per les autoritats.

L'estructura no va resistir el pes de la neu acumulada pel cru hivern en els Alps Bavaresos i es va desplomar al voltant de les 16:50 hora local (15:50 UTC) del dilluns (2). En aquell moment, 50 persones, moltes d'elles nens, estaven en la pista.

Els cossos de rescat, conformats per 300 persones, entre bombers, policies i soldats, van assolir salvar a 30 persones que van resultar ferides, però una persona va morir quan anava camí a un hospital. Altres 6 segueixen dintre de l'edificació. Les tasques es van dificultar perquè la neu seguia caient amb intensitat.

Segons va informar la premsa local, la pista tenia un historial previ de problemes en la seva estructura. Fins i tot la tarda dels fets s'havia realitzat un estudi d'estabilitat i havia estat cancel·lat un entrenament d'un equip de hoquei.

Articles relacionats

[modifica]

Fonts

[modifica]