L'aeroport de París introdueix els primers controls contra l'Ebola

De Viquinotícies


Terminal 1 de l'Aeroport de París-Charles de Gaulle.

19 d'octubre del 2014, França
L'Aeroport de París-Charles de Gaulle va començar a fer controls mèdics als passatgers provinents d'algun país africà afectat per l'Ebola, per veure si mostren símptomes, per tal de evitar una propagació de la malaltia, van informar autoritats sanitàries de França. Als passatgers del vol procedent de Conakry, capital de Guinea, a l'arribar a París se'ls va prendre la temperatura amb un termòmetre làser.

“Estàvem al passarel en fila índia, i uns metges ens prenien la temperatura a distància. Estem agradablement sorpresos, perquè ha estat molt ràpid”, va declarar Souhaib Bangoura, de 35 anys d'edat. A més d'ell, van ser més de 150 passatgers del vol que van ser sotmesos a controls sanitaris.

França no és el primer país en establir aquest tipus de controls, aquesta setmana, l'Aeroport de Londres-Heathrow va fer el mateix, igual que altres aeroports als Estats Units i Canadà.

No obstant això, ni França ni el Regne Unit han registrat casos al seu territori. Una infermera de nacionalitat francesa es va contagiar a Libèria, però es va recuperar després de ser tractada a París. L'Unió Europea discutirà la crisi de l'Ebola en una cimera a realitzar a Brussel·les la setmana que ve.

Notícies relacionades[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail