Vés al contingut

Kerry hospitalitzat després d'un accident de bicicleta

De Viquinotícies

2 de juny del 2015, Scionzier
El Secretari d'Estat dels Estats Units, John Kerry, va tenir un accident en bicicleta el dia 31 de maig i com a resultat s'ha trencat la cama dreta. L'accident va passar prop de Scionzier, França; segons els informes, va poder haver colpejat una vorada.

Kerry estava a Ginebra el dissabte per mantenir converses amb el ministre de relacions exteriors iranià, Mohammad Yavad Zarif, sobre el programa nuclear iranià. Com a resultat de l'accident Kerry ha cancel·lat els seus viatges oficials, inclosa una conferència internacional sobre l'Estat Islàmic (ISIS).

Kerry va ser portat al centre mèdic HUG de Ginebra en helicòpter, i després d'un examen de raigs X es va confirmar que el seu fèmur dret està fracturat. John Kirby, portaveu del Departament d'Estat, va dir que “el secretari és estable i mai va perdre el coneixement, la seva lesió no és potencialment mortal i s'espera que es recuperi completament”.

S'espera que Kerry rebi tractament addicional a Boston per un metge que el va operar d'una lesió propera a la lesió actual, va dir Kirby.

Fonts[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juny

Escriviu un article