Vés al contingut

Inundacions al sud de França deixen cinc morts

De Viquinotícies


17 de novembre del 2014, França
Tres adults i dos nens han mort a causa de les fortes inundacions que afecten la regió sud de França, van informar fonts oficials.

D'acord a 20 minutos, una dona i el seu fill de quatre anys van perdre la vida després que el vehicle en el qual es transportaven fos arrossegat pel corrent quan van intentar creuar un pont entre Cruvièrs e las Corts i Sent Cesari de Grasinhan.

Així mateix, un altre fill de la família, un nadó, que havia estat reportat com desaparegut, va ser trobat mort a prop del cabal que va acabar amb la vida del seu germà i la seva mare, va indicar la prefectura del departament del Gard.

Els serveis de rescat van aconseguir ajudar al pare que, encara que va resultar il·lès, va haver de ser tractat d'urgència per un equip psicològic.

D'altra banda, a Pèiramala es va trobar, dins d'un vehicle, el cadàver d'un home a 150 metres d'un pont que va intentar creuar.

Les autoritats van donar a conèixer que un home va morir al departament de Losera, també arrossegat pel corrent quan circulava en el seu automòbil.

En les últimes setmanes, el sud de França i el nord d'Itàlia han patit de fortes tempestes.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail