Home acusat d'assassinat d'una dona britànica a Hong Kong

De Viquinotícies

26 de març del 2011, Hong Kong

Janet Gilson va ser trobada morta en un apartament a l'Illa Lamm.

Un home ha estat acusat de l'assassinat d'una dona britànica de 64 anys d'edat a Hong Kong. El cos de Janet Gilson va ser trobat mort en un pis a l'illa Lamma el dissabte. Ella havia estat a Hong Kong des de 6 març i s'allotjava amb la seva neboda. Es creu que l'home que ha estat acusat del seu assassinat era l'ex marit de la seva neboda.

La policia de Hong Kong no va voler confirmar la identitat del sospitós, però han dit que ell era un "expatriat". La neboda de Gilson Julia Fareed va dir-li al South China Morning Post que els policies estan qüestionant és el seu ex marit, que és originari de les Maldives. La causa oficial de la seva mort no ha estat explicada, però s'ha informat que Gilson rebre ferides al cap.

Gilson era una treballadora de l'Exèrcit de la Salvació. Regional director per a l'Exèrcit de Salvació el Major Carol Bailey va retre homenatge a Gilson, dient: "Era una dona profundament espiritual i era molt respectada i estimada per tots aquells amb qui va entrar en contacte."

Fonts[modifica]


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail