Google prepara "Presently" per crear presentacions

De Viquinotícies

4 de febrer del 2007

Impress és un gestor de presentacions lliure, un model a seguir pel "Presently".

El nou projecte de Google per la seva suite ofimàtica Google Office serà Presently, un creador i modificador de presentacions com són el Power Point de Microsoft Office o Impress de l'OpenOffice.org.

Aquest nou servei de Google s'uneix al Gmail, Google Calendar i Google Docs & Spreadsheets per crear una suite ofimàtica en línia gratuïta. La informació s'ha filtrat per error a partir d'uns arxius de codi mal esborrats del servidor de Google, que es va esborrar en minuts, però el rumor ja circulava per Internet. És per això que no se'n sap massa cosa, fins i tot se'n desconeix el nom final. Google podria adquirir altres servies com "Empressr", "SlideShare" o "Thumbstacks.com" però sembla ser que el servei està sent desenvolupat per programadors de Google.

El servei permetrà modificar i crear presentacions en línia, obrir-les, veure-les, descarregar-les amb l'ordinador i segurament oferirà compatibilitat amb Power Point i els codis oberts que utilitza, per exemple Impress. Això tenint, sempre, la opció de guardar als arxius al compte en línia.

Fonts[modifica]