Vés al contingut

Google ofereix servei de creació de llocs web

De Viquinotícies

24 de febrer del 2006
Aquest dimecres (23), l'empresa Google va anunciar la integració del servei de creació de llocs web per als usuaris de Gmail, sense necessitat que tenir coneixements d'HTML.

Google Page Creator és el nom la aplicació web que requereix l'Internet Explorer 6.0 o Mozilla Firefox 1.0 per al seu funcionament, el qual es basa en l'omplert de formularis i posseïx algunes plantilles de disseny.

Per a accedir a aquest servei gratuït s'ha de comptar prèviament amb un compte de correu electrònic de Gmail. L'espai disponible per a l'emmagatzematge de l'espai web és de 100 Mb. Amb aquest avanç, i uns altres ja fa temps disponibles, Google amplia els seus serveis per a tractar que els seus usuaris posseeixin les aplicacions web més sol·licitades en un únic lloc.

L'èxit de l'oferta ha estat de tal manera que només l'endemà passat de l'anunci, l'empresa va haver de limitar l'accés immediat dels sol·licitants a la creació de pàgines. A pesar de tractar-se d'una versió beta, els candidats són emplaçats a rebre temps més tard la invitació a incorporar-se al servei.

Com funciona[modifica]

L'usuari pot seleccionar 40 esquemes ja predefinits, de forma similar que el programa Front Page, de Microsoft Office. Existeix l'opció des d'una sola columna fins a tres. Una vegada triada la presentació, l'usuari pot usar cuatros esquemes de posicionament de text, la ubicació de la botonera, diversos tipus de lletres, enllaços, etc.

Enllaços externs[modifica]

Fonts[modifica]