Vés al contingut

Google Chrome comença a tancar la porta a Flash amb la migració d'anuncis a HTML 5

De Viquinotícies

7 de setembre del 2015
Google Chrome, un dels navegadors amb la major quota de mercat, ha anunciat que començarà a transformar els anuncis basats en Adobe Flash al HTML 5, que és una tecnologia lliure i independent de la plataforma en què es mostri l'anunci. Aquesta determinació és una resposta als errors que ha presentat Flash en els últims anys, especialment en la seguretat, a més que no es va adaptar a les noves tecnologies, quedant relegat a un segon pla en el desenvolupament web.

Al costat de Chrome, Firefox ja es troba bloquejant activament el complement de Flash perquè els seus usuaris no patissin possibles atacs per les vulnerabilitats, encara que la solució de Chrome no implica la desaparició forçosa de Flash, sinó que començarà un lent camí per ser eliminat des de la web. En aquesta primera etapa, Chrome mostrarà el lloc amb HTML 5 per defecte, i si no és possible, usarà el complement de Flash per acabar de mostrar la pàgina sol.licitada.

S'espera a futur que el suport de Flash s'elimini completament des de la web, o almenys això va expressar Facebook en el seu moment.[1]

Fonts[modifica]

Referències

avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article