Vés al contingut

França: molts danys causats per la tempestat

De Viquinotícies
Inundació a Charrey-sur-Saône


20 de juny del 2013, França
La tempesta acompanyada de llamps que va patir una gran part de França, va causar ahir molts danys. El districte de Chatillon-sur-Seine, a Costa d'Or, va pagar el preu més car a la tarda passada. A Étrochey i Montliot-et-Courcelles, Un tornado va damnificar greument una seixantena de cases arrancant teulades i fins i tot esventrant unes quantes d'entre elles amb vents de gran velocitat d'uns 200 km/h.

A més, s'han destacat moltes inundacions a diversos llocs del país i van matar tres persones al sud-oest a la regió pirinenca. La prefectura del Pirineus Atlàntics va decretar una vigilància roja en raó de les riuades, especialment del Gave de Pau.

En altres llocs, s'han trencat moltes carreteres en raó de les fortes pluges, especialment al Vall de Saona a Costa d'Or. Així, doncs, s'ha destacat una trentena de centímetres d'aigües per la carretera de Pagny a Charrey-sur-Saône on cap cotxe no ha pogut passar aquest matí.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail
  • (català) David Regazzoni Deux villages dévastés par une tornade, Le Bien Public, núm. 1238, p. 2, 20 de juny del 2013.