Vés al contingut

França: la Federació de les Telecomunicacions marxa del MEDEF

De Viquinotícies

13 de juny del 2015
La Federació Francesa de les Telecomunicacions, la FFT, marxa del MEDEF[1]. El rotatiu “L'Usine Digitale” va revelar ahir aquesta notícia. S'explica aquesta partida per raons econòmiques. “No tenim cap desacord de fons amb el MEDEF, sinó un problema econòmic, i ja no podem pagar la nostra quota.” explica Yves le Mouël, director general de la FFT.

Des del 2014, ja no tenia els mitjans financers per adherir-se al MEDEF. Unes quantes empreses van anar-se'n de la FFT: Free, recomprada de SSR per Numéricable, marxa de Numéricable. Per tant, aquesta darrera només paga la meitat de la seva cotització, o sigui 500.000 euros aquest any. Va reduir-se també el pressupost de la federació: 1,6 milions per l'any 2015, el que va portar a la destitució de cinc dels deu empleats de l'associació.

La FFT era un dels 15 primers contribuïdors del MEDEF, atès que es calculen les contribucions sobre el valor afegit.

“Les grans empreses pertanyents a la FFT figuren a la Unétel, una organització professional més gran que té una vocació social, a diferència de la FFT que es posiciona sobretot econòmicament”, va dir el director general de la federació.

Notes

Fonts

[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article