França: ira de Bernard Hinault després de les revelacions sobre el dopatge suposat de Laurent Jalabert

De Viquinotícies
Bernard Hinault, el Teixó


27 de juny del 2013, França
El quíntuple campió del Tour de França, Bernard Hinault, ha manifestat la seva colera després de les revelacions del diari esportiu L'Équipe pel que fa al dopatge suposat de Laurent Jalabert. No entén en què servirà aquesta informació poc abans l'inici del centè Tour. “Es vol matar el Tour de França. Era una època fa quinze anys, per tant cal deixar d'exhumar els morts. Fem l'efecte que es vol matar el ciclisme, fins i tot de part dels senadors i de la seva poca-soltada”, ha dit a Ouest-France.

Ha afegit: “Per què sempre es va a cercar en el món de la bicicleta? Per què els flascons dels anys 90 (dels altres esports) ja no existeixen? Per què no han sortit això. Sinó que aturin una mica les seves ximpleries. Sempre és la bicicleta que assumeix. Potser no estem més blancs que els altres, sinó segur que no estem més negres tampoc. No ho penso.”

El Teixó[1] ha acusat també el Comitè Olímpic Internacional: “S'ha de deixar de mofar-se del nostre morro! Segur que estic enfadat! Cal que les autoritats nacionals facin la seva feina. El COI, no està fent-ho. Que tracten tots els esports en igualtat de condicions! Que es posin les mateixes restriccions a tots els esports que les imposades als ciclistes i després podran obrir la boca, però de moment no s'interessen obrir-la.”

Notes

Vegeu també[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail