França: Desaparicions misterioses dels gats a Costa d'Or

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca
Plaça dels Plàtans a Pagny-le-Château on va desaparèixer la majoria dels gats


21 de gener del 2012, Pagny-le-Château, Costa d'Or, Borgonya
Fa unes quantes setmanes Costa d'Or és l'escenari d'una sèrie de desaparicions de gats. Per exemple, al poble de Pagny-le-Château, una vintena de gats han desaparegut misteriosament en un curt lapse de temps. Segons un habitant del poble, es pot enfocar algunes hipòtesis. En primer lloc, hi ha molt trànsit par la carretera que travessa el poble i s'atropellen molts gats. Després, les guineus poden endur-se'ls. En segon lloc, hi ha la possibilitat de l'emmetzinament; aquest cas ja va produir-se. En últim lloc, hi ha també la hipòtesi d'un tràfic d'animals amb direcció a Suïssa on els segrestadors els venen a diverses adoberies per fer-ne pell, o als laboratoris poc primmirats amb la procedència.

Una altra habitant va dir que sobretot desapareixen els gats que tenen pèls llargs negres o grisos. Fa unes setmanes que el seu animal va desaparèixer, el qual tenia les mateixes similituds. Dues vegades, va llançar-hi un avís de recerca sense èxit. A Meursault, un d'angora va volatilitzar-se des d'una quinzena de dies.

L'alcalde del municipi, va negar la possibilitat d'un tràfic d'animals. En canvi, va dir que la gent es queixa de la proliferació dels felins.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail