Firefox adoptarà a Yahoo com a cercador per defecte als Estats Units

De Viquinotícies

25 de novembre del 2014
La Fundació Mozilla va anunciar la signatura d'un tracte amb Yahoo per convertir-se en el cercador per defecte de les noves instal·lacions de Firefox als Estats Units.

Divendres es va donar a conèixer, entre rumors, que la Fundació Mozilla -responsable de Firefox- signaria un acord amb Yahoo per convertir-se en el nou cercador predeterminat de les instal·lacions de Firefox als Estats Units. Aquest fet donaria per acabat l'acord que sostenia la fundació amb Google, el qual generava un ingrés de 274 milions de dòlars, el 2012, per la qual cosa es creu que amb el nou acord podria obtenir majors beneficis.

Aquesta jugada del cercador Yahoo, dirigit per Lisa Meyer, és un tret directe a la principal via de recerques dels usuaris de Firefox en la barra de cerca i farà que les xifres d'utilització de Yahoo millorin als pròxims mesos, en convertir-se en el cercador predeterminat de milions d'usuaris. Des de Yahoo van indicar que respectaran la privacitat dels usuaris, cosa que Google no respectaria per tal de lliurar publicitat dirigida a la base de la informació que recull dels seus milions d'usuaris que utilitzen els serveis de recerca.

Amb l'anunci, i després de 10 anys d'estar vinculats, Google ja no serà el cercador predilecte de la Fundació Mozilla.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail