Festes Alternatives de Nules

De Viquinotícies
Batukada l'Escletxa a les primeres FAN

24 de gener del 2010
Aquest projecte l'inicien l'agost de 2009 un grup de joves de Nules descontents amb els actes oficials de l'Ajuntament, a les Festes Patronals de Sant Bartomeu.

A les primeres[1] [2] Festes Alternatives de Nules(FAN) es dugué a grups locals variats, com Kantamaria (rock), Juego Sucio (rock clàssic), El Blüe (rap en valencià); i a dos grups de la Vilavella, al cantautor Josep Lluís Notari, i a la banda Kólera (actuals Abokajarro), que fan versions de rock i de punk. A més, també hi van participar la Batukada l'Escletxa de Borriana, donant molt bon ambient i festa al públic assistent.

Tots els costos de les primeres Festes Alternatives de Nules van córrer a càrrec dels organitzadors, amb l'ajuda de la penya Ressaka que va cedir espai i llum per a fer el concert. Aquests costos van ser sufragats mitjançant la venda de beguda i d'entrepans, així com també de la bona voluntat dels grups que van participar sense cap ànim de lucre i facilitant les coses als organitzadors. L'Ajuntament de Nules en canvi, no va ajudar i a més va posar traves a la realització d'aquest acte de les primeres Festes Alternatives de Nules, tot i que es tractava d'un concert on es promocionava als grups i a la cultura locals.

A hores d'ara les Festes Alternatives de Nules participen, junt a la resta de Festes Alternatives de la Plana, organitzant un concert conjunt per a inicis de l'any 2010, amb el propòsit d'aconseguir beneficis per a la realització d'actes alternatius per a les pròximes festes.

Referències[modifica]

  1. LaPlanaaldia.com - 27 d'agost 2009
  2. LaPlanaaldia.com - 29 d'agost 2009