Vés al contingut

Estudi d'animació japonesa llança nova producció al seu aniversari

De Viquinotícies

18 de març del 2006
L'estudi d'anime japonès Gonzo celebra 15 anys de treball amb una nova producció commemorativa anomenada Mardock Scramble, obra basada en la novel·la de ciència ficció homònima de Tou Obukata.

L'obra literària, que va ser reconeguda el 2003 i de la qual es van vendre al voltant de 160.000 exemplars, ara està sent adaptada a l'animació gràcies al propi autor, amb l'adreça de Yasufumi Soejima. El rodatge de la nova producció començarà a la fi del present any i, a més de vendre's per al mercat japonès, també serà distribuït a Occident, on existeix un ampli mercat aficionat a l'anime.

Mardock Scramble comptarà, en el seu procés d'animació, amb el sistema de motor 3DCG per a les expressions facials dels personatges adaptat al gust dels nipons, gràcies a la col·laboració entre Gonzo i l'empresa GDH.

Range Murata, un dels membres de l'Estudi Gonzo, va declarar que "aquesta serà la primera vegada que la novel·la s'adaptarà a format vídeo. Uns altres animes com el Blue Submarine nº6 o Yukikaze ens avalen, però ara estem tractant d'unir aquest nou estil d'animació amb l'anime d'alta qualitat. En aquest cas, tot es realitzarà en 3D, tots els elements. A més, com il·lustrador en aquests moments estic treballant en els esbossos i parlant amb els dissenyadors 3D. Si tot surt bé, aquest serà un nou estil d'animació. La història és bastant... fosca, ja que el personatge principal és una noia, que al principi serà cremada fins a la mort pel dolent, però que després ressuscitarà i buscarà venjança".

Fonts

[modifica]