Engega el Saló de l'Ensenyament 2007

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

21 de març del 2007

La Fira de Barcelona amb un saló anterior a l'Estudia

Avui obres les portes a la Fira de Montjuïc de Barcelona el Saló de l'Ensenyament, anomenat enguany Estudia. El Saló proporciona informació sobre l'oferta educativa actual: des de primària a la universitat, passant per cicles formatius i cursos d'idiomes. D'avui a diumenge, dia de la clausura, l'organització espera igualar o superar els setanta mil visitants de l'any passat.

Una de les parades destacables del Saló serà la del programa Edu.cat del Departament d'Educació: una mena de ciutat educativa, amb carrers temàtics que donaran compte d'una centena llarga d'estudis. També hi haurà una àrea d'animació multimèdia que permetrà als visitants d'endinsar-se en espais de realitat virtual.

El Saló de l'Ensenyament s'inscriu en la Setmana de la Formació i del Treball, que també integra el Saló Futura, dedicat als estudis de màster i de postgrau. L'organitza Fira de Barcelona i el coordinen els departaments d'Educació i d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat. L'acte d'inauguració, presidit pels consellers Ernest Maragall i Josep Huguet, és a les onze del matí.

Cc-by-nc-nd icon.svg

Enllaços externs[modifica]

Font[modifica]

(català) Redacció de VilaWeb Tota l'oferta educativa, des d'avui al Saló de l'EnsenyamentVilaWeb. 21 de març del 2007.