Vés al contingut

Empresaris brasilers en cerca de negocis a l'Aràbia Saudita i als Emirats Àrabs Units

De Viquinotícies
Vista d'Al-Riyad des d'un satèl·lit

10 de desembre del 2011, Brasil
El govern del Brasil va a organitzar una missió comercial per millorar les relacions comercials amb l'Aràbia Saudita i els Emirats Àrabs Units. El febrer vinent, la farà després d'una visita a les capitals dels països, a fi d'introduir i expandir el commerç de les empreses brasileres en aquestes regions.

Segons l'Agència Brasilera per la Promoció de l'Exportació i d'Inversions (Apex-Brasil[1]), la delegació brasilera inclourà representants de 30 empreses especialitzades en els aliments i les begudes, l'hàbitat i la construcció civil. A més, els del sector de la maquinària i de l'equipament de defensa també assistiran a la reunió amb una agenda pròpia, al marge de la missió.

El govern s'interessa per l'exploració de mercats no tradicionals a fi de diversificar les destinacions de les exportacions brasileres. La llista diversificada dels països redueix la dependència de les vendes amb destinació als mercats estrangers que es consideren com tradicionals.

Aquest any, s'han organitzat cinc intercanvis d'afers amb la República Dominicana, la Xina, Mèxic, l'Amèrica del Sud (el Perú, Colòmbia i Xile) i l'(Angola, Moçambic i Sud-àfrica).

Les missions comercials són organitzades pel Ministeri brasiler de Desenvolupament, Indústria i Comerç Exterior, el Ministeri d'Afers Exteriors i l'Apex-Brasil[1]

Notes

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail