Vés al contingut

Els germans Kouachi identificats a Dammartin-en-Goële, prop de París, prenent ostatges

De Viquinotícies


9 de gener del 2015, Dammartin-en-Goële

El districte 11 de París poc després del tiroteig a la seu del Charlie Hebdo

Aquest matí de 9 de gener, a les 9 h, es produeix una situació d'ostatges a la impremta Création Tendance Découverte, a Dammartin-en-Goële, al nord de París. Uns trets van ser intercanviats amb la policia. Actualment no hi ha cap mort o ferit.

La descripció de dos segrestadors coincideix amb els germans Kouachi, buscats activament per la policia, i que es consideren sospitosos número 1 de l'atemptat a la seu del Charlie Hebdo, que va matar a 12 persones a París dos dies abans. El Ministeri de l'Interior ha comunicat la "gairebé certesa" que són els germans Kouachi. A principis de les 8 h 40, dos individus corresponents de nou als dos fugitius van robar un vehicle prop de Montagny-Sainte-Félicité. El ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve va confirmar l'ostatge.

RAID, GIGN, i grans forces de la policia i helicòpters ja estan en el lloc. Segons Le Monde, el poble va ser acordonat; les escoles properes i avions a l'aeroport de París-Charles de Gaulle han desviat lleugerament el seu transit per evitar el sobrevol de la zona.

A les 10 h 18, Le Figaro anuncia un ostatge.

Notícies relacionades[modifica]

Notícies relacionades amb l'atemptat a la seu del Charlie Hebdo

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail