Vés al contingut

Els New Orleans Hornets es canviaran el nom a New Orleans Pelicans

De Viquinotícies


6 de desembre del 2012, Nova Orleans, Louisiana, Estats Units
Segons un informe de Yahoo! Sports l'equip de l'NBA New Orleans Hornets tindrà un canvi de nom possiblement a partir de la temporada 2013-14. Aquest nou nom serà New Orleans Pelicans. El propietari de l'equip, Tom Benson, a més propietari dels New Orleans Saints, posseeix els drets legals del nom Pelicans. Si té lloc aquest canvi, això significaria un canvi de colors i de mascota per l'equip de Nova Orleans.

El pelicà bru és l'ocell estatal de Louisiana, un símbol de l'estat. Benson creu que aquest nom seria més representant de l'estat, ja que l'actual nom prové de quan els New Orleans Hornets eren els Charlotte Hornets. La vespa, hornets en anglès, era representant de la ciutat de Charlotte, a Carolina del Nord. Per altra banda, el pelicà forma part de la bandera i el segell de l'estat de Louisiana. A més, els New Orleans Pelicans és el nom d'un antic equip de beisbol de Nova Orleans.

Aquest canvi de nom podria tenir altres repercussions, com amb els Charlotte Bobcats. El propietari de l'equip, el llegendari Michael Jordan, diu que hi ha possibilitat que els Charlotte Bobcats canviïn el seu nom a Charlotte Hornets de nou ja que el nom Hornets no estaria pres per l'equip de Nova Orleans.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail