Eleccions presidencials franceses del 2012: Sarkozy plagia el programa del Front Nacional

De Viquinotícies


27 d'abril del 2012, França
El president candidat per a les eleccions presidencial franceses, en Nicolas Sarkozy, encara va suggerir una nova proposició sobre la seguretat. Plagiant el programa de Le Pen, vol instituir la presumpció de legítima defensa per als policies. Aquest emparaulament arriba enmig d'una polèmica quan un policia va matar un pròfug d'un tret a l'esquena al departament de Seine-Saint-Denis. El fugitiu fou considerat molt perillós segons els serveis de policia.

El portaveu de la Marine Le Pen, en Nicolas Bay jutja que Sarkozy creu que els electors „marinistes“ són “imbècils”. “Està intentant seguir-nos les passes per després no complir el que diu. És una escalada que només oculta els seus pànics” va confiar a la premsa.

Segons la Marine Le Pen, “Hauria de felicitar-me per aquesta victòria ideològica que he aconseguit”, va declarar, “però no crec ni mig segon en les promeses que fa Nicolas Sarkozy”. Va recordar que fa tot just tres mesos que en Claude Guéant, ministre d'Interior, va descartar aquesta proposta. Va considerar que un tal suggeriment donaria “un permís de tir als policies”.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail