Elecció presidencial francesa del 2012: la Marine Le Pen votarà en blanc

De Viquinotícies
Marine Le Pen


3 de maig del 2012, París
El 1 de maig d'aquest any fou el dia de les desfilades. En primer lloc, els sindicats van desfilar en ordre dispersat. Més gent van venir per tal de protestar contra els paraules d'en Nicolas Sarkozy sobre “el ver treball”. Uns 750.000 persones van marxar per la carretera segons la xifra del sindicats.

En segon lloc, el president candidat va apel·lar els seus partisans a manifestar a la Plaça del Trocadero. Segons Sarkozy, hi hauria més de 200.000 persones. En realitat, aquest lloc té només 32000 m² i, en raó d'una persona per m², com un màxim d'uns 32.000 haurien pogut venir.

En tercer lloc, el Front Nacional va tenir la seva manifestació tradicional del treball i en homenatge de la Joana d'Arc. En aquest moment, la Marine Le Pen va tenir els seus discurs sobre la situació política del país. Va criticar els dos candidats classificats per la segona volta de les eleccions presidencial d'aquest any. Sobretot va denunciar el balanç de cinc anys de gestió dels afers de l'Estat per Sarkozy. Va apel·lar els seus electors a votar segons el seu cos et anima i va afegir que votarà en blanc. Le Pen va estimar que Hollande i Sarkozy proposen la mateixa política sobre els temes més importants: manteniment de l'euro, la submissió à la BCE i a la alta finança, la immigració, el vot dels estrangers, el creixement dels impostos, l'ultraliberalisme, la universalització. Va concloure que els francesos no votaran en favor d'un president de la república, sinó en favor d'un empleat de banc o d'un governador a les ordres de la comissió de Brussel·les.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail