El Vila-real supera la tanca dels 20.000 socis

De Viquinotícies

11 de setembre del 2008

El president del Vila-real CF, Fernando Roig, va fer oficial el 10 setembre que el Submarí ja havia arribat als 20.000 socis, deixant clar que el creixement del club es un fenòmen social en Vila-real, en la província de Castelló i ara a Espanya i fins i tot, a l'extranjer.

Els numeros que ha facilitat el club no donen peu al dubte, és evident que la ciutat està volcada amb l'equip aportant quasi 12.000 abonats, és a dir, el 60% dels vila-realencs són socis del club i açò indica que estem parlant d'uns numeros sense precedents en tota la història de l'esport a nivell mundial, si guardem la relació amb la densitat de la població de la zona. La resta de la província aporta més de 8.000 socis, dels 2.100 són de Castelló de la Plana. A més, ara l'equip té socis de Madrid , Barcelona, València,Alacant, Saragossa, Terol, Pamplona, Tarragona, Sevilla, Gijón, Múrcia, Guadalajara, Conca, Eivissa, Santiago de Compostel·la, Ciudad Real i Jaén i fins i tot, d'Andorra i d'Anglaterra.

Cal destacar que la mitjana d'edat ha abaixat dos anys respecte a la temporada passada, sent actualment de 37 d'edat mitjana, demostrant a les clares que els jóvens han pres major protagonisme en l'afició. El major rang d'edat és entre els 21 a 30 anys, que suposen el 20,7 %.

Una de les innovacions per a esta temporada ha sigut la ‘Grada Jove', després d'haver alliberat el Córner Nord –antigament per als visitants- amb la construcció de la nova grada.


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail