Vés al contingut

El Barça és campió de la Supercopa espanyola

De Viquinotícies

20 d'agost del 2006, Barcelona

Camp Nou

El Barça es converteix en campió de la supercopa espanyola al guanyar el RCD Espanyol per 3 a 0 i obté el primer títol de la temporada.

El partit de tornada de la supercopa espanyola, jugat anit al Camp Nou, no va tenir gaire emoció. Un gol de cap de Xavi al minut tres i un altre de Deco abans del quart d'hora de joc van deixar ben aviat sentenciada l'eliminatòria. El Barça va ser clarament superior a l'Espanyol en tot moment. La primera mitja hora dels barcelonistes va ser brillant. A la segona part, Deco va tornar a marcar i va deixar el còmput global de l'eliminatòria en 4 a 0.

Des d'una hora i mitja abans de començar el partit, els quatre precandidats a la presidència del Barça van aprofitar l'ocasió per intentar recollir les signatures necessàries per poder-se presentar a les eleccions. Joan Laporta, Jordi Medina, Jaume Guixà i Francesc Liñán van instal·lar un total de vint-i-quatre punts de recollida de signatures. L'objectiu, aconseguir 1.804 firmes, que Laporta ja ha aconseguit superar fa dies. Avui al vespre finalitza el termini per presentar oficialment les candidatures a la presidència barcelonista, amb l'aval de les signatures de suport dels socis.

Fonts

[modifica]