Vés al contingut

Disney compra la productora de George Lucas i anuncia nous capítols de 'Star Wars'

De Viquinotícies


The Walt Disney Company logotip.

2 de novembre del 2012, Florida

La companyia nord-americana The Walt Disney Company comprarà Lucasfilm, la productora fundada pel cineasta George Lucas, per 3.125 milions d'euros. Disney pagarà la meitat del preu en efectiu i emetrà quaranta milions d'accions quan es tanqui el tracte. Així, el gegant de l'entreteniment passarà a controlar la productora de la famosa sèrie cinematogràfica La guerra de les galàxies, que tindrà un nou capítol el 2015.

“Durant els últims trenta-cinc anys, un dels meus grans plaers ha estat veure que 'La guerra de les galàxies' passava de generació en generació”, ha indicat el director, que va crear Lucasfilm el 1971: “Ara és el moment de deixar-la en mans d'una nova generació de directors. Sempre he cregut que podia viure més enllà de mi mateix, i vaig pensar que era important fer la transició mentre jo fos viu.”

Disney ja ha anunciat el setè episodi de 'La guerra de les galàxies' per al 2015 i ha revelat la intenció de rodar-ne un nou film cada dos anys o tres. George Lucas en serà consultor creatiu i Kathleen Kennedy, actual co-presidenta de Lucasfilm, exercirà de productora executiva. A més, Kennedy passarà a dirigir la productora després de l'adquisició de Disney, que també es quedarà amb els negocis de productes de consum, animació, efectes especials, àudio i postproducció.

Amb la compra de Lucasfilm, Disney continua acaparant grans noms de la indústria de l'entreneniment. Cal recordar que anteriorment ja havia adquirit els estudis d'animació Pixar i un pes pesant dels dibuixos com és Marvel Entertainment.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail