Comença la 27a lliga catalana ACB amb el partit Barça-Manresa a Fontajau

De Viquinotícies
Juan Carlos Navarro, un dels campions del món que participaran a aquests torneig

16 de setembre del 2006, Girona, Gironès, Països Catalans
Aquesta tarda arrenca a Girona la 27a edició de la Lliga catalana de bàsquet. A partir de les cinc de la tarda, el pavelló de Fontajau acollirà la primera semifinal, que enfrontarà el Winterthur Barça amb el Ricoh Manresa, guanyador del torneig català de clubs LEB. Més tard, a les set del vespre, es disputarà la segona semifinal entre l'equip amfitrió, l'Akasvayu Girona, i el DKV Joventut de Badalona, que defensa el títol. La final es disputarà demà, a partir de les sis de la tarda.

El Barça continua sent l'equip que té més títols de la Lliga catalana a les vitrines. Concretament, els blaugranes n'han sumat dotze, per nou del DKV Joventut. Precisament, l'últim trofeu dels badalonins va arribar la temporada passada, en una victòria per la mínima davant el Barça (79-78). El Ricoh Manresa i el Lleida, amb dos, i el Girona, amb un títol, completen el palmarès de la Lliga catalana.

Enguany, el torneig tindrà com a principal atracció la presència de tres campions del món, Juan Carlos Navarro (Winterthur Barça), Rudy Fernández (DKV) i Marc Gasol (Akasvayu Girona). Tots tres seran homenatjats al pavelló de Fontajau per la Federació Catalana de Bàsquet, que ha decidit distingir amb la seva medalla d'or els jugadors i tècnics catalans que van formar part de la selecció espanyola al Mundial del Japó.


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail