Comença a la Fira de Barcelona, el Construmat

De Viquinotícies

14 de maig del 2007

La fira de la construcció aplega 4.500 empreses del sector · Una cinquantena d'entitats protesten contra l'especulació urbanística

Avui s'inaugura a la Fira de Barcelona el quinzè Construmat, la fira del sector de la construcció, que aplega quatre mil cinc-centes empreses de cinquanta països diferents. L'organització preveu que des d'avui fins dissabte passin pels pavellons del recinte de Montjuïc i pels de la Gran Via uns 265.000 visitants. Enguany es podran visitar nombroses expositors que proposen productes relacionats amb les energies renovables a l'habitatge.

A la fira, hi ha altres propostes, com un projecte d'habitatge adaptable a les diferents etapes de la vida de les persones que hi viuen, les investigacions sobre la multifuncionalitat de l'habitatge, el saló internacional de la pintura, Pintudecora i Concepte Bany, un espai dedicat al sector del bany.

La Fira de Barcelona amb un saló anterior al Construmat
La Fira de Barcelona amb un saló anterior al Construmat

D'una altra banda, enguany també s'han organitzat actes de protesta contra l'especulació immobiliària coincidint amb la celebració del saló Construmat. En aquest cas s'apleguen sota la campanya Està tot fatal, que té el suport d'una cinquantena d'entitats, i que es faran durant aquesta setmana; Vegeu ací els que de moment s'han fet públics.

Fonts[modifica]