Vés al contingut

Clos accepta donar quatre canals de TDT al govern valencià per resoldre el conflicte de TV3

De Viquinotícies

8 de maig del 2007

El ministre d'Indústria espanyol, Joan Clos, s'ha compromés hui a atorgar un nou multiplex de quatre canals de TDT a la Generalitat valenciana que permeta garantir les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià. Clos ho ha dit hui a la comissió d'Indústria del Congrés dels Diputats, arran de les preguntes dels diputats Jordi Vilajoana (CiU), Agustí Cerdà (ERC) i Isaura Navarro (EU). En un hipotètic pacte de reciprocitat, amb aquestes condicions, el Consell cediria tan sols dos canals a TV3.

Cal tenir en compte que ara es poden veure els quatre canals de Televisió de Catalunya al País Valencià mitjançant un multiplex (és a dir, quatre canals) que emet per dues freqüències diferents: la 55 i la 47.

Per a Clos, la solució de TV3 al País Valencià passa en primer lloc perquè els governs valencià i català arriben a un acord de reciprocitat. En aquest sentit, el ministre ha dit que els dos executius poden continuar negociant amb el compromís del govern espanyol d'atorgar un segon multiplex a la Generalitat.

Els grups de CiU, ERC i EU han demanat hui a Clos que actue en el conflicte i no es limite a fer de mitjancer.

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail

Fonts

[modifica]