Vés al contingut

Categoria:Pàgines que usen etiquetes HTML autotancades no vàlides

De Viquinotícies

Aquesta categoria de seguiment automàtica conté les pàgines que tenen etiquetes HTML autotancades no vàlides, com <b/>, <div/>, <span/>, <p/>, and <td/>. Les etiquetes vàlides definides en l'especificació HTML5, com <br/> and <hr/>, no provoquen aquest error.[1][2] El comportament d'aquestes etiquetes no vàlides canviarà properament, per consistència amb l'especificació HTML5, i per tant el seu ús en text wiki és obsolet. Vegeu phab:T134423 per a més informació.

També s'inclouen automàticament pàgines en aquesta categoria per tenir etiquetes mal construïdes com </center/>, que normalment hauria de ser </center> (sense la barra final); o casos com <s>...<s/>, que normalment hauria de ser <s>...</s> (amb la barra al començament de l'etiqueta de tancament).

Si alguna pàgina en aquesta categoria sembla que no té cap etiqueta de tancament no vàlida, segurament es tracta de la inclusió d'alguna plantilla o pàgina que té aquest error.

Aquesta és una categoria que omple automàticament el Mediawiki. El nom de la categoria està definit a MediaWiki:Deprecated-self-close-category. Vegeu la llista completa de categories de seguiment del Mediawiki a Especial:TrackingCategories.

Notes

Aquesta categoria no té cap pàgina ni fitxer.