Vés al contingut

Categoria:Pàgines amb errors de script

De Viquinotícies
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Pàgines amb errors de script

Les pàgines en aquesta categoria tenen algun error en executar un mòdul Lua. La categoria s'afegeix automàticament segons la definició de MediaWiki:Scribunto-common-error-category. En les pàgines surt el missatge Error de l'script (missatge de mostra, no generat per cap error real).

Podria tractar-se d'un error de sintaxi en la pàgina indicat pel propi mòdul. Comproveu la descripció proporcionada clicant sobre el missatge.

Si es tracta d'un error en el mòdul, comproveu quin l'ha produït i en quina línia. Clicant sobre el mòdul indicat porta directament a la caixa d'edició situant-se en la línia apropiada. Si no esteu segurs de quin és el problema, o no el podeu arreglar, expliqueu-ho en la pàgina de discussió del mòdul i intenteu avisar a l'editor principal.

Aquesta categoria normalment hauria d'estar buida. Ocasionalment es pot omplir per un error puntual en una pàgina o massivament per canvis o errors en un mòdul d'alt ús. El programari no actualitza immediatament la categoria. Comproveu si l'error persisteix refrescant la pàgina.


En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Categoria:P%C3%A0gines_amb_errors_de_script&oldid=13845692, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.

Articles en la categoria "Pàgines amb errors de script"

Aquesta categoria només conté la pàgina següent.