Catalunya: Guardiola carrega contra la junta de Rosell per no haver-lo deixat tranquil

De Viquinotícies


11 de juliol del 2013, Itàlia

“No oblidaré mai que hagin utilitzat la malaltia de Tito Vilanova per fer-me mal”, ha dit en una conferència de premsa

L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, ha expressat avui el malestar amb la directiva del Barça, presidida per Sandro Rosell. Ha fet unes declaracions per sortir al pas d'uns rumors segons els quals havia tingut interès en fitxar Neymar. “A Rosell, només li vaig demanar una cosa: que em deixessin en pau i tranquil. No han complert la paraula, no ho han aconseguit, ni marxant a sis mil quilòmetres”, ha dit en referència a la seva estada a Nova York.

Aquests són alguns fragments de les declaracions de Guardiola en la conferència de premsa que ha fet avui a Itàlia, on fa una estada de pre-temporada amb el seu equip: Ha acusat la junta d'utilitzar Tito Vilanova contra ell: “Hi ha hagut massa coses aquest any amb què s'han passat de la ratlla. Utilitzar la malaltia del Tito Vilanova per fer-me mal, això no ho oblidaré mai. Perquè al Tito Vilanova, l'he vist a Nova York. I si no l'he vist més ha sigut perquè no ha estat possible. Però no per part meva. Justificar que jo no vulgui que li vagin bé les coses a un company que he tingut durant tant de temps i que tant m'ha ajudat és de molt i molt mal gust. No m'ho esperava”.

Ha seguit així: “Que deixin d'utilitzar les meves amistats i la meva gent per fer-me mal. I si vull anar a sopar amb en Johan Cruyff vaig a sopar amb en Johan Cruyff.”

I ha acabat dient: “Si de totes aquestes coses que he dit, de totes, n'hi ha alguna que no és certa, que surtin i que em rebatin. Però que surtin ells, que no surtin intermediaris del Santos o amics seus de Barcelona. Que surtin ells i em desmenteixin tot això que acabo de dir ara.”.

Guardiola ha reconegut també l'interès per fitxar el jugador del Barça Thiago Alcántara. “Sí, vull en Thiago. He parlat amb Rummenigge i Sammer però no hi ha novetats. Thiago és un súper súper jugador. Pot jugar en tres o cinc posicions i es molt bo en l’u contra u. Sé què pot fer, el conec molt bé. És l’únic jugador que vull, això és el què els he dit. O Thiago o cap altre”, ha dit Guardiola en unes declaracions recollides per LaTdP.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail