Campionat de França de rugbi 2014-2015: la Usap decideix reclamar pels errors arbitrals del partit contra Narbona

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca


Pictograma representant el rugbi


9 d'abril del 2015, França
François Riviere, president de la USAP, anuncia la presentació d'una reclamació davant les instancies federals de rugbi, pels errors arbitrals que van costar la victòria al club català, en el darrer partit jugat contra el RC Narbonne Méditerranée.

Segons el club català, va haver-hi dos greus errors arbitrals van costar la victòria a l'equip català, diumenge passat a Narbona, on els catalans van perdre per 31 a 21. El president usapista, François Riviere, va indicar a France Bleu Roussillon que “una vegada visionat el partit pels tècnics usapistes, el club ha decidit dipositar una reclamació que concerneix a l'assaig de Vincent Rattez, jugador del Narbona, aconseguit el minut 30 de partit, quan hi havia dues pilotes al camp”.

El president ha assegurat que enviarà un correu de reclamació a la lliga, a la Federació francesa de rugbi, i a la comissió d'instància dels arbitres. Per la seva part, el president del Narbona, creu que la USAP reflexionarà i que finalment no dipositarà la reclamació, ja que pensa que errors arbitrals n'hi hagut sempre, i que si el club català reclama “obrirà la porta a que és pugi reclamar qualsevol cosa”. També pensa que si fan repetir el partit, això perjudicarà a la USAP, ja que interferirà en la preparació de les semifinals.


Cc-by-nc-nd icon.svg

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail


Portal Rugbi a 15 de Viquinotícies Portal «Rugbi a 15» de Viquinotícies. L'actualitat del rugbi a 15.