Arranca la Campus Party 2006 a València

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

25 de juliol del 2006, València

Mapa de l'esdeveniment

La desena edició de la Campus Party es va iniciar aquest dilluns (24) en València. El científic britànic Stephen Hawking va ser l'encarregat d'inaugurar l'esdeveniment enviant un vídeo a través de videoconferència en què va saludar als 5.500 participants.

Enguany, la fira informàtica comptarà amb 3,7 gigabytes de transferència, el doble de velocitat que l'anterior any, la qual cosa suposa el 15% de l'amplada de banda d'Espanya i un connexió 3.700 vegades mes ràpida que les connexions normals mes altes.

El lema de la fira és Unim talent. Creem futur. L'esdeveniment, que conclou el diumenge (30), comptarà amb 9 àrees i acollirà el primer congrés de vol virtual.

Wikimedia també té un "lloc" a la Campus Party[modifica]

En aquesta edició es donarà un xarrada sobre viquipèdia, en la que se n'explicarà el funcionament, la seua història i els projectes germans com Viccionari, Viquillibres, Viquidites, Viquinotícies, Viquitexts, Wikimedia Commons, Viquiespècies i Meta-Wiki. A més s'explicarà el funcionament d'aquests així com les polítiques, les conseqüències del vandalisme i els mètodes per a enfrontar-ho.

Un usuari de Viquipèdia serà l'encarregat de la xarrada que es donarà aquest dimecres (26) a les 16:00.

Fonts[modifica]