Vés al contingut

Alerta als Estats Units per la tempesta d'hivern Jonas

De Viquinotícies
Imatge visible il·luminada per la lluna del cicló extra-tropical intensificant-se sobre l'est dels EUA, a les 2:15 am EST (07:15 GMT) el 23 de gener del 2016.

9 de  febrer del  2016, Estats Units
Cap a finals del mes de gener del 2016 la tempesta d'hivern Jonas, que es preveia forta, va empènyer el govern nord-americà a declarar l'estat d'emergència. El sistema es va consolidar en una zona de baixa pressió a Texas, el 21 de gener del 2016. En mots dels propis meteoròlegs, la “tempesta de neu [és] potencialment històrica”, fet que es portés a previsions d'un 60 cm de neu que es preveia per la franja de la regió de l'Atlàntic Mitjà i podia “paralitzar el terç oriental de la nació”. Per aquest motiu, el govern de la regió va decidir tancar el metro i parar també totes les línies de bus durant el cap de setmana. Segons publicava el Washington Post, una paralització com aquesta no té precedents en els 40 anys de funcionament d'aquests serveis. El metro sí que va tancar durant 36 hores l'octubre de 2012 arran de les afectacions provocades per l'huracà Sandy. Més de 4500 vols van haver de cancel·lar-se, inclosos els vols directes entre Barcelona i Nova York.

Fonts

[modifica]


Enllaços externs

[modifica]
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Alerta als Estats Units per la tempesta d'hivern Jonasavant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article