Air Tiurana començarà a operar el 29 de febrer

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca
Broma! Aquest article es manté perquè és considerat humorístic. Per tant no es pot fer servir per a recerca seriosa, ja que no conté material cert. Exactament, es considera una innocentada. Innocent!

28 de desembre del 2007, Tiurana
Air Tiurana, la principal (i única) companyia aèria de la província de Lleida, començarà a operar a partir de finals del proper mes de febrer. La companyia, fundada a principis del 2007 per l'empresari català Lluc Fàbregas, estarà basada a l'aeroport de la Seu d'Urgell fins que estiguin completades les obres de l'aeroport d'Alguaire.

"Al principi pensàvem que no hi havia cap problema, que ja compartiríem l'espai amb les excavadores i les grues," afirma el senyor Fàbregas, "però al final vam haver de triar una altra opció perquè els talps encara no havien estat portats a un nou hàbitat."

El senyor Fàbregas va amassar una fortuna d'un centenar de milions d'euros venent diaris vells a les plantes de reciclatge de paper. Però fa uns anys, va començar a considerar la possibilitat de canviar el seu àmbit de negocis, i així va nèixer Air Tiurana.

La companyia està basada al municipi de Tiurana, a la comarca de la Noguera. "El fet de treballar en una regió amb una densitat de població tan alta ens assegura un gran nombre de passatgers," diu el senyor Fàbregas.

La germana del senyor Fàbregas també és la directora de finances de la companyia. La senyoreta Innocència Fàbregas ja ha començat les negociacions per a adquirir cinquanta Airbus A380. "Per començar, està prou bé, però més endavant ens caldran encara més avions", explica la directora de finances, mostrant la gran ambició de la família per a convertir l'aerolínia en la més gran del món "abans del 2012, si pot ser, perquè hi ha una profecia maia que diu que el món s'acabarà aquest any i per a nosaltres seria una gran putada (sic) que s'acabés el món just quan estem a punt de convertir-nos en el número u."

Fins que arribin els Airbus A380 comandats, l'aerolínia utilitzarà cinc Airbus A350 de segona mà, comprats a Air Philippines. "Aquelles galetetes cobertes de xocolata amb un foradet al mig han estat molt simpàtiques," declara el sènyor Fàbregas, "ha estat un plaer negociar amb elles tot i que no enteníem res del que deien."

La companyia aèria començarà les seves operacions amb les següents destinacions: