Adelson anuncia que instal·larà Eurovegas a Madrid

De Viquinotícies


8 de setembre del 2012, Madrid

Sheldon Adelson el 2010.

“Eurovegas s'instal·larà definitivament a Madrid, segons que ha anunciat Las Vegas Sands. Hi ha fet just després de l'anunci de la Generalitat de Catalunya d'instal·lar en uns terrenys al costat de Port Aventura el complex turístic Barcelona World, com a altermativa al projecte del magnat Sheldon Adelson. Las Vegas Sands encara no ha de decidir el lloc concret de Madrid on construirà Eurovegas ni com serà el finançament.

'Volem agrair a la gent tant de Madrid com de Barcelona el temps i l'esforç que han dedicat al procés. Hem tingut un gran recolzament en totes dues ciutats i estem molt agraïts per les amistats que hi hem fet', ha dit Sheldon Adelson.

'El govern regional de Madrid ha estat un ferm defensor d'aquest projecte i valorem l'energia que hi ha posat', ha afegit. 'Barcelona és un destí turístic de primer nivell, i la selecció de Madrid no ha estat pas fàcil. També volem expressar el nostre agraïment més profund a la gent tant del govern català com a qui ha fet de consultor o d'assessor per a nosaltres durant el procés d'avaluació'.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail