El Papa Benet XVI visita València per la Trobada Mundial de la Família catòlica

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

8 de juliol del 2006, València

El Papa Benet XVI ha visitat València a causa de la IVa Trobada Mundial de les Famílies, una trobada que intenta defendre els valors tradicionals de família, entre d'altres el matrimoni, des l'òptica dels valors morals i ètics del cristianisme catòlic, apostòlic i romà.

La durada de la visita ha sigut d'un dia i l'atenció que més s'ha tingut, ha sigut l'opinió del Papa amb l'aprovació de llei del matrimoni entre persones del mateix sexe i altres reformes que laicitzen més l'Estat espanyol.

D'entre els comentaris que ha dit el Papa respecte a aquestes reformes, especialment del matrimoni homosexual, hi ha que "És un home i una dona qui han sigut fets l'un a l'altre i per a donar a la humanitat un futur" i que "La família és l'única institució en els manaments de Déu, i l'Església no pot fracassar en la proclamació i la promoció de la seua importància fonamental".

A la seua arribada a l'aeroport, Benet XVI va ser rebut perl rei Joan Carles I, la reina Sofia i el president del govern José Luís Rodriguez Zapatero.

A més, el Papa ha rendit homenatge a les víctimes de l'accident de metro occorregut a València el dilluns anterior i les seues famílies pregant al lloc de l'accident. "Demanem el comfort de Déu per a aquells qui ens han deixat i els qui romanen amb nosaltres," va dir.

El Papa s'acomiada i tanca la trobada amb una misa demà diumenge on el president Rodríguez Zapatero no hi assistirà.

Vegeu també[modifica]

Fonts[modifica]