Rugbi a 15: Sébastien Chabal es troba sense club

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca
En Sébastien Chabal el 2006


Pictograma representant el rugbi


3 de febrer del 2012, França
El Racing Métro 92 va publicar, ahir, un comunicat de premsa indicant que “el Racing Métro 92, representat pel seu president, en Jacques Lorenzotti, d'una banda, i per en Sébastien Chabal, de l'altra, constatant el seu desacord per a renovar llurs compromisos recíprocs sobre el pla esportiu per un o dos anys”. Va precisar que “llur desacord pel que fa a l'estratègia sobre el joc del club, han decidit de posar fi a llur col·laboració i prefereixen deixar-se amb bones relacions.”

Sembla ser que aquesta ruptura és la conseqüència d'una contesa amb el director esportiu del club, en Pierre Berbizier, el passat dilluns al matí. Després d'un inici de temporada truncat per lesions, Chabal havia estat més temps a la banqueta dels suplents que jugant sobre el terreny de Colombes. Tanmateix les seves sortides al camp de joc feren prou el pes. Pel que fa a ell, reprotxava les orientacions del joc del seu entrenador. El to va pujar durant les negociacions sobre la pròrroga del contracte que fou signat fins al juliol vinent. Jacky Lorenzetti, president del Racing, va donar la raó a Berbizier. “Des de fa un temps, no aporta el que hauria d'aportar.”

En Sébastien Chabal de 34 anys es troba ara sense club. Jugador internacional des del 2000, és conegut sobretot després de la ronda dels francesos a Nova Zelanda del juny del 2007. Ex-jugador dels CS Bourgoin-Jallieu i dels Sale Sharks. Alhora i gràcies a la seva imatge que agrada al públic, és una icona mediàtica molt present en els mitjans de comunicació.

Amb la Selecció de rugbi de França, Chabal, (convocat 62 cops) va guanyar el Torneig de les Sis Nacions el 2010, com a substitut. En canvi, no fou seleccionat per a la Copa del Món de rugbi a 15 a Nova Zelanda l'any passat. La seva última aparició amb la samarreta estampada del Gall fou la del 12 de març del 2011 on els jugadors francesos foren derrotats (22 – 21) per Itàlia.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail


Portal Rugbi a 15 de Viquinotícies Portal «Rugbi a 15» de Viquinotícies. L'actualitat del rugbi a 15.