País Valencià: Canal 9 i Punt 2 no emetran durant la vaga de RTVV

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca


25 de juliol del 2012, País Valencià
La vaga de demà i demà passat de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) contra l'ERO, que preveu de despatxar 1.295 treballadors, afectarà de ple Canal 9 i Nou Dos, que no emetran la programació habitual, ans connectaran amb el Nou 24 per fer una emissió unificada. Tampoc no hi haurà programes en directe ni compactats especials, i l'espai 'En Connexió' de la vesprada no s'emetrà.

Els informatius habituals reduiran la durada a la meitat: la primera edició de 'Notícies 9' serà de 40 minuts i la segona, de 20. A més, cada edició obrirà amb una informació de la vaga de RTVV.

Fet i fet, tan solament hi haurà quatre rondes informatives en la programació del Nou 24 i hi apareixerà un missatge explicant que la vaga dels treballadors de RTVV altera la programació prevista.

Aquest és l'acord dels sis sindicats amb representació al comitè d'empresa i la direcció de Ràdio Televisió Valenciana. La vaga començarà demà a les deu del matí i s'acabarà dissabte a mitjanit.

A la ràdio, la programació habitual se substituirà per música sense locució, els informatius i els butlletins duraran la meitat, i cada trenta minuts s'explicaran els motius d'aquesta programació alterada.

Cc-by-nc-nd icon.svg

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail